על המרפאה

את המרפאה בחרה ד"ר שגיא לעצב ברוח אמונתה וברוח אופן עבודתה. היא עיצבה את המרפאה בעצמה תוך מתן תשומת לב למספר מטרות.

"אני מאמינה בסביבת עבודה נעימה ומרגיעה הן למטפל והן למטופל.

אזור ההמתנה העומד לרשות לקוחותיי טרם כניסתם לייעוץ הרפואי חשוב שיהיה מתאים, מרווח, נוח, ונעים.

במסגרת קופת החולים התורים נוטים להיות ארוכים ומייגעים, וההמתנה הופכת למייאשת, מלחיצה, ומדכאת.

אני מאמינה שכאשר תנאים אלו משתנים, ומושקעת מחשבה בפרטים הקטנים ביותר, ניתן להשפיע על מצב רוחם ושלוותם הנפשית של המטופלים עוד בטרם ייכנסו לייעוץ.

המיקום הגיאוגרפי של המרפאה גם הוא נבחר בקפידה. "חיפשתי זמן רב מקום ראוי - דירה מרווחת בבנין מגורים ולא בבניין משרדים או במבנה ייעודי אחר. באופן כזה יש תחושה שקרובה יותר לבית מאשר לעסק."

הכתובת הינה מרכזית, בלב שכונה תל אביבית עם היסטוריה ארוכה וייחודית - מעורבת באוכלוסייתה - ילדים, צעירים, ומבוגרים כאחד. מיקום מרכזי שהגישה אליו קלה ונוחה כולל בתחבורה הציבורית. המרפאה שמה לעצמה כמטרה לשרת את תושבי השכונה באופן הכי זמין ונוח.